打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 現時巨商版規及版主處理版務手法有沒有問題?

強烈要求比番15點我~~
回復

回復 8# FriendShip

[2]了
回復

D版主同D版規都有問題啦,上次係到問點解交易區要限分數先可以入都要俾人插啦,又話去第2到講
回復

咁貼圖 官方情報
又洗唔洗開多個集中貼?

咁開一個叫綜合討論咪夠囉
唔洗開咁多個post啦

大家開個post都係想比人睇 加下5分
咁你放係一個唔多人睇既地方 咁post來做咩

ps:我自問唔會去睇d集中貼先(好似追文咁)
回復

我認為太多分區= =有陣時..我都唔知去邊個分區好...又怕扣錯分
回復

我就未在巨商版被扣過分(好似係)
但我都成日都見到有人俾人扣分
自己就覺得捉得太嚴反而會令會員減左發言的誘引
好多會員可能係怕左俾人扣分唔發言
回復

您的主題 日巨,正式宣佈比CAT哥攻陷!正式宣佈淪陷! 被 on10732112 評分 樂點 -15 昨天 12:03
老實講點解唔可以係到出 日巨帖???
e到淨係寫住係巨商區而唔係 『港』巨區...
仲有,要咁多板黎都唔知做咩,其他板又唔係多人回覆
回復

您的主題 日巨,正式宣佈比CAT哥攻陷!正式宣佈淪陷! 被 on10732112 評分 樂點 -15 昨天 12:03
老實講點 ...
吞食世界 發表於 12-3-2012 06:50

唔係正正因為有日巨專區咩-__-"?
回復

果班友係咁負能量負能量負能量負能量 又唔諗下負能量係邊個做出呢

成街外掛 唔怪下橘子防外掛不力, ...
侍道 發表於 12-3-2012 01:12

我地都明係外掛搞事     對於外掛問題點解決   相信好多都知....改BUG
低港巨只係代理      有能力改BUG???  
要怪都係怪橘子封ACC既做法差!
再者,外掛其實一直都有,只是封ACC事件才令人心惶惶
真正錯既   係開發同用外掛的人
至於BUG   我諗都係要韓巨才解決到
(外話   我不認為巨商將來永遠有能力領先外掛技術)

另外,我相信好多會員最初都接受大家發怨帖既情況
始終因為大家都係受害者
但係,  5知你地有冇發覺
係發帖./回帖者入邊   ,  愈來愈多害群之馬
一尾怨人,連新手問野,有人升LV等事也不管三七廿一,回應只有一句,等封ACC
那些人沒做錯吧?  他們想分享喜悅的心情 卻下下被 你們 打擊
他們沒用外掛     有些甚至不知外掛係咩一回事?   就被你們抽水..

仲有,有個別會員係反外掛事上虛偽表現亦令我覺得可笑
一方面叫著巨商玩完既口號  一方面在交易版開帖回收巨錢,其心可居(之後已收起簽名,無意攻擊,有得罪對不起)
而該人是發帖/回帖最多既其中一位

冇人在粉飾太平
只是想說, 我上樂古,是想看一些更關遊戲事既帖
外掛既事我也只想知一些官方/揭穿 既最新消息,如是者是否一二個帖已可
太多同樣帖有洗版感覺   eg. 有關9時公告既帖     2日出現近十個 (大概)   當中有大半內容一樣
而有不少新手新acc 更特意開帖了解外掛,
這些害群之馬難道就要容忍?

暫時講咁多   
ps.你的紅字   有粗口成份
     可見你根本冇意理性討論

評分

參與人數 2Bravo! +2 收起 理由
型仔法c + 1 為你的論文 鼓勵
hi7of3oe8od1 + 1 雖然離題 但我很贊同

查看全部評分

回復

有3名簡左冇問題既人,5知係邊個呢??
回復