打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 昆狗案再接再厲 金額達650億 [已插入相片﹑橘子回信內容]

真係慘情 咁就冇左650億- -"
回復 支持 反對

hebe好似幾好樣<-----呢句好搞笑-,-
你有無見過真人-,-  仲話的確系女仔
可能你淨系傾過下電話 就信哂人...
男仔就系甘既動物  玩online game 一見系女仔
就咩防禦之心都無  以為人地玩下遊戲 五會昆野
算拉 650e買個教訓  等你五好覺得女仔好似乜都五得
其實分分鍾女仔仲有心計過一d昆人野既人
不喜切勿插  純粹個人意見
已退出巨商好耐的一名小子
回復 支持 反對

昆人案既金額一次比一次高[[onion_46]]
幸好不是現實
回復 支持 反對

我信你 大哥
節哀順變 我講到既係甘多

生〞
回復 支持 反對

有咩新 infor 話比我地知ar
回復 支持 反對

好想快d睇下樓主報案
最後睇昆狗比人拉
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

1# 高貓 加油啦,希望你地真係追到啦
回復 支持 反對

請問關我咩事- -?
我個AC都未放到
我冇幫佢昆人 be個電話係9xxx xxxx的 唔係67
仲有 e件事我原全唔知情 on大房ac同曦仔傾個個唔係我
我on親大房ac 唔識既人我都唔會應佢機
我唔知佢咩事 佢剩係話佢比人封左F.I.E AC 同比人爆左Hebe=]個ac
你信又好 唔信又好 你要咁講 我冇辨法
個日我有打過比佢 佢慣左唔識既都唔會聽
你e家乜證據都冇 就打我名上黎
我放唔出ac 係咪可以搵你算脹?
回復 支持 反對

62# 劍風行 錯錯錯  ...
電話無傾過  個樣點好法 未見過  
只係人地話係  650e 都錯  我本人係165e姐
心唔心計要問polo  我同hebe係識都唔識下果隻
  好唔好樣都唔關我事
回復 支持 反對